Eind- en Nieuwjaars feesten

Geachte Klant,

Afhaalgerechten Einde- en Nieuwjaarsfeesten 2018 - 2019

Afhaalgerechten eindejaarsfeesten 2018 – 2019

Aperitiefhapjes

- Assortiment van hapjes (2 koude en 3 warme) : € 4,00
• Mini vidé kip of garnaal : € 1,00
• Mini tomaat garnaal : € 1,50
• Mini pizza : €1,00
• Quiche Lorraine € 1,00
• Blini (mini pannenkoekje) € 1,50
• Mini vispannetje : € 1,50
• Scampi saffraansaus € 1,50
• Gegratineerde oester € 2,50
• Stoofpotje Hert € 1,50
• Speenvarken fine champagne saus € 1,50
Soepen (per liter)

Champagnebrunch 23 december 2018

Deur los om 11,30 uur

een glaasje bubbels om de brunch te beginnen

Koud brunchbuffet

zeevruchtenscala met oa scampi's en gamba's, tomaat-garnaal,
Rijkelijke oesterkar,
keuze uit gerookte vissoorten zoals zalm, heilbot, forel en makreel,
roze zalm, vissalades en -terrines,
Diverse vleessoorten zoals speenvarken, ribbetjes, worstjes, ...
Parmaham aan het been,
wildpaté's,gevogelte,
internationale kazenpalet;
Saladebar met buffetsausjes en broodjesassortiment

Soephoekje

Kerstmis 25 december 2018

Kerstbuffet

25 december 2018

Restaurant geopend vanaf 12,00 uur

Aperitief champagne brut

Voorgerechten buffet

Roze zalm “en belle vue”, gerookte forel met mierikswortel,
Licht gerookte Schotse zalm en heilbot, Tong béarnaise, Tomaat/Noordzeegarnaal,
Victoriabaars en crab salade, zeevruchten in Dijonaise dressing,
Everzwijnpastei met seizoensgarnituur, eenden en ganzenleverpastei,
Ham van Parma met meloen, Pata negra ham, hespenrolletjes en speenvarken, gevogelte boutjes, …

Zeebanket

Sylvesteravond 31 december 2018

Restaurant open vanaf 18,30 uur

Champagne brut met verfijnde amuses
***
Kreeft op z’n mooist op een krokant slaatje
***
Waterkers soepje
garnituur van grijze Noordzee garnalen en handgepelde rivierkreeftjes
***
Bolletje frambozen sorbet in champagne
***
Warm buffet

Nieuwjaarsbuffet 1 januari 2019

U kan arriveren tussen 13,00 uur en 14,30 uur
We klinken het glas champagne op 2019

Koud Voorgerechtenbuffet

Geert Buvens

Geert Buvens trok al op zijn 17de zijn stoute schoenen aan om zijn eerste stappen te zetten in restaurant Berkenhof.
Dankzij zijn voorliefde voor koken bleef hij steeds bij het Berkenhof werken en nam hij in 2002 de zaak over.
Momenteel is het Berkenhof een gewaardeerde zaak gespecialiseerd in feesten en als zondagsrestaurant.