Champagnebrunch 23 juni 2019

11,30 uur een glaasje champagne

Koud brunchbuffet
Visbuffet met oa gerookte en roze zalm, makreel en heilbot,
zeevruchtenbuffet met scampi's en gamba's, tomaat-garnaal,
oestertjes à volonté,
Vleesbuffet zoals speenvarken, runds, ribbetjes, worstjes, ...
Pata Negra en Parmaham van het been gesneden,
wildpaté's, gevogeltebilletjes,
Internationale kazenbuffet;
Saladebar met verschillende sausjes en kleine broodjes

Soephoekje
Velouté van Waterkers;
Toscaanse cappuccino;
Garnituren naar believen

Champagnebrunch 7 juli 2019

Champagnebrunch
7 juli 2019

Deuren los om 11,30 uur
Aanvang brunch met een glaasje champagne

Geert Buvens

Geert Buvens trok al op zijn 17de zijn stoute schoenen aan om zijn eerste stappen te zetten in restaurant Berkenhof.
Dankzij zijn voorliefde voor koken bleef hij steeds bij het Berkenhof werken en nam hij in 2002 de zaak over.
Momenteel is het Berkenhof een gewaardeerde zaak gespecialiseerd in feesten en als zondagsrestaurant.